Kundecase

Distribution

Bygma styrker sin forhandlingsposition og sikrer resultater på bundlinjen

Fredrik Stuhr Bygma

“Vi har skabt en synlighed som gør, at vores krav til leverandørerne i langt højere grad bliver imødekommet.

INDKØBER, FREDRIK STUHR PEDERSEN
BYGMA GRUPPEN A/S

BEDRE LEVERANDØRAFTALER

Ved at sætte fokus på den enkelte leverandørs performance bliver deres krav til leverandørerne i langt højere grad imødekommet og de får sikret mere profitable aftaler.

BEDRE OVERVIEW

Med ABC som værktøj i leverandørforhandlingen har Bygma Gruppen skabt større gennemsigtighed omkring den enkelte leverandørs performance.

FORBEDRET PROFITABILITET

For Bygma er leverandørforhandlingerne en af nøglerne til success. De forbedrede leverandøraftaler har sikret øget omsætning og lavere lagerværdi.

Om Bygma Gruppen A/S

Bygma Gruppen er placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Virksomheden beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2018 en omsætning på ca. 7,9 mia. DKK.

Z

Blandt Top100 virksomhederne i Danmark

Z

Omsætning på ca. 8,4 mia. DKK.

Z

Ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden

Z

Find dem på www.bygma.dk

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.