Kundecase

E-handel

Skarpt fokus på KPI’er sikrer sund bundlinje

Peter Garber

“Vores omsætning er øget med 19%. Og så kan vi se, at det fokuserede arbejde med KPI’er gør folk langt mere motiverede

EJER, PETER GARBER
CONVENA DISTRIBUTION

9% REDUKTION AF LAGERVÆRDI

Med deres over 300.000 varenumre og deres forgrenede netværk af leverandører og kunder, er overblik essentielt. Det har de skabt sig i ABC Cloud og har formået at reducere lageret med 9% ved at fokusere på tabsgivende varer.

+19% OMSÆTNINGSHASTIGHED

Convena har opstillet nogle fokuserede mål for deres product managers ud fra nogle KPI’er, som de monitorerer i ABC Cloud. Deres fokuserede arbejde har gjort dem i stand til at øge deres omsætningshastighed med 19%

DIALOG BLANDT LEDELSEN

Hos ledelsen bliver ABC Cloud brugt til at kigge på deres lager. Her kigger de helt konkret på hvornår en vare er indkøbt, og om det er en AA vare eller en CC osv. På den måde bruger de ABC koder som et supplement til dialog i ledelsen. 

Convena Distribution A/S

Convena Distribution A/S er en international IT-distributør med mere end 300.000 forskellige varer og et stort internationalt netværk af leverandører. Convena Distribution A/S er repræsenteret med kunder og leverandører i mere end 75 lande og har etableret kontorer i Danmark (hovedkontor), England, Frankrig, Holland og Sverige. 

Z

Mere end 300.000 varenumre

Z

Leverandører fra mere en 75 lande

Z

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.