Kundecase

Produktion

CEO strømliner virksomhedens værdikæde for at skabe vækst

Lars christensen dana lim

“Vores vækst-strategi kræver at vi har kontrol over vores kerneforretning før vi trykker på knappen

CEO, LARS CHRISTENSEN
DANA LIM

+7% øget omsætning (DKK 20 MIO)

ABC Cloud bliver brugt til at identificere de mest værdiskabende varenumre (AA). Dette hjælper dem med at prioritere i hverdagen og har været med til at sikre en øget omsætning på 7%.

FORBEDRET SERVICEGRAD

Fra 82% to 92+%

Ved hjælp af best-practice rådgivning, har ABC Softwork hjulpet Dana Lim med at strømline deres forretning og sikre det rette fokus, så Dana Lim kan opfylde deres kunders behov og være konkurrencedygtige.

RO I PRODUKTIONEN

Mindre støj og færre kriser under planlægningen. ABC Cloud samler alt data ét sted, som alle ansatte har adgang til. Det sikrer et fælles sprog og data-baseret kommunikation mellem salg og supply chain. Det gør det lettere at træffe de rigtige beslutninger. 

Om Dana Lim

Dana Lim er Skandinaviens førende lim-, fugemasse- og spartelproducent med mere end 400 produkttyper, 150 ansatte, fabrik i Køge, 80 procent egenproduktion og opkøbt land ved fabrikken i Køge til planlagt udvidelse. 

Z

Mere end 400 produkt-typer

Z

150+ ansatte

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.