De gyldne regler din supply chain
ikke kan leve uden

Virksomhedens Supply Chain er et konkurrenceparameter når det handler om at servicere kunderne og samtidig holde indkøb-, produktion- og leveringsomkostningerne nede. Vi har udviklet en skråsikker analyse som sikrer, at I får et fælles internt sprog og 5 leveregler, som I bør navigere efter i dagligdagen for at opnå en effektiv forsyningskæde.

 

Indledningsvis vil Troels komme ind på hvordan kompleksitet i værdikæden opstår helt af sig selv, og kan være skidt for din forretningen, hvis ikke den bliver kontrolleret. Når virksomheder planlægger at vækste, tilføreres der flere produkter, kunder, leverandører og måske endda nye markeder til forsyningskæden. I den proces tilføreres der også ekstra omkostninger. Her kommer levereglerne ind i billedet, for hvis ikke I er i stand til at håndtere den tilføjede kompleksitet, så begynder indtjeningen i jeres virksomhed at falde.

Se eller gense webinaret hvor Client Director, Troels Kyhn Jakobsen, gennemgår de 5 leveregler og fortæller om erfaringerne fra blandt andre NKT Cables og Matas, hvor levereglerne blev afgørende for resultaterne på top- og bundlinjen.

Læs også: De 5 fejlsikre trin til en super optimeret supply chain

 

5-leveregler-webinar-highlights-abc-2022

Skal vi hjælpe dig i gang?

Hvis vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at skabe profitabel vækst.
Så er du velkommen til at booke et uforpligtende sparringsmøde med os.