Kundecase

Møbeldesign & Indretning

Øget performance på tværs af værdikæden

Jørgen Rask, Furnipart

“Bestyrelsen siger også nu, at det er et fantastisk værktøj, for de kan se, at de hurtigt voksende varer også forsvinder igen.

LOGISTIKCHEF JØRGEN RASK
FURNIPART

REDUCERET LAGERVÆRDI

Med ABC Cloud har Furnipart fået en gennemsigtighed i deres lagerværdi, der gør det lettere at optimere lageret. Dette gør de gennem nogle faste procedurer og regler for hver ABC kategori.

BEDRE SAMARBEJDE

Furnipart har opnået en langt bedre dialog mellem salg og logistik. Al deres kommunikation tager ABC Cloud, hvor de følger tallene og igangsætter aktiviteter, der skal forbedre dem. 

DIALOG MED BESTYRELSEN

Ifølge Jørgen gør ABC Cloud også en stor forskel, når de skal rapportere til bestyrelsen. Nu kan de nemmere forklare deres lagerværdi og de kan få en forståelse for, hvorfor lageret i perioder vokser. 

Om Furnipart

Furnipart er en af de førende virksomheder indenfor levering af greb og håndtag. Siden virksomheden så dagens lys i 1977, har de opnået stor succes med deres moderne og eksklusive designs. I dag omsætter virksomheden for et to-cifret millionbeløb i euro og kan således kalde sig markedsledere i hele Nordeuropa.

Z

Markedsledere i Nordeuropa

Z

90% af salget er eksport

Z

Find dem på www.furnipart.com

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.