Kundecase

Biler & reservedele

JP Group styrker deres kerneforretning med ABC

Kristian JP Group

“Efter at have indført analyser fra ABC Cloud er vores omsætning steget med 31%

DIREKTIONSASSISTENT, KRISTIAN ØSTERGAARD
JP GROUP

+31,4% omsætning

JP Group har koblet ABC til deres strategiske mål som at reducere lagerværdien, opnå flere beslutningstagere og anlægge en 80/20-tilgang til prioritering af ressource. Det har hjulpet dem med at øge deres omsætning.

- 30% lagerværdi

Ved at få et overblik over tabsgivende og værdiskabende varenumre, har JP Group skabt en åben dialog omkring, hvordan deres kapital er investeret, og hvor deres lager kan optimeres. 

+3,8 servicegrad

JP Group analyserer hele kæden: Kunder, produkter og leverandører. Det betyder, at de også sørger for prioritere deres tid rigtigt således at ingen værdifulde kunder bliver underserviceret. På den måde har de formået at hæve deres servicegrad. 

Om JP Group

JP Group er en af verdens førende virksomheder i eftermarkedsindustrien. De producerer og sælger højkvalitets-reservedele og -ekstraudstyr til europæiske og asiatiske biler. De servicerer ca. 1.800 B2B kunder i mere end 90 lande.

Z

1.800 B2B kunder og omkring 450 leverandører

Z

Sortiment på omkring 29.000

Z

Find dem på www.jpgroup.dk

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.