Kundecase

Detailhandel

Matas styrket på intelligent indkøb

Jesper Amsinck

“For at opnå den nødvendige indsigt investerede vi i et samarbejde med ABC Softwork. Det har været en god investering

LOGISTIKCHEF, JESPER AMSINCK
MATAS

LAGER REDUCERET

ABC Cloud har gjort det muligt at sikre intelligent styring af det vigtige vareflow. Vareflowet analyseres centralt, og ABC modellen skaber grundlag for en differentieret lager- og indkøbsstyring. Det er resulteret i en markant reduktion af lageret. 

SAMME HØJE SERVICEGRAD

En høj servicegrad over for kunderne er en hjørnesten i Matas’ strategi, og det sker nu gennem præcise lagerniveauer for de forskellige varegrupper.

GLADE BUTIKSCHEFER

Matas besluttede at flytte ansvaret for bestilling af varer til butik fra den enkelte butikschef til den centrale logistikafdeling, der i dag ”skubber” varerne ud til i butikkerne på baggrund af en sortimentsanalyse. Det har sikret gladere butikschefer. 

Om Matas

Matas er den største personlig pleje- og kosmetikforretning i landet. De beskæftiger ca. 2500 medarbejdere og har 291 butikker, centrallager i Allerød i Nordsjælland, et meget dynamisk sortiment på 15.000-20.000 aktive salgsvarer og op til 20 procent nye varer i sortimentet per år.

Z

Danmarks største forhandler af kosmetik og personlig pleje

Z

Har mellem 15.000 - 20.000 varenumre

Z

Find dem på www.matas.dk

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.