Case study

Medicinalindustrien

Vi sparede 500.000 kr. på ét klik

Josefine S Christensen

“Det her værktøj, der kan fortælle os så meget om vores produkter, kunder og leverandører gør en kæmpe forskel. 

INDKØBER, JOSEFINE S. CHRISTENSEN
SPECIFIC PHARMA

SPARET 500.000 DKK

Med ABC Cloud har Specific Pharma fået et præcist overblik og kan lettere forstå, hvornår der er behov for at lave indkøb. Det har gjort dem i stand til at spare mange penge ved at annullere gamle restordrer, de måske ikke havde opdaget ellers. 

dialog med bestyrelsen

Hver måned bruger Specific Pharma ABC Cloud som rapporteringsværktøj til bestyrelsen. Platformen gør det muligt hurtigt at se udviklingen i deres lagerværdi og forklare, hvordan den er fordelt på deres varer.

forbedret dialog med salg

Salgschefen og indkøbsafdelingen deler informationer om varer i ABC Cloud. Det gør alle i stand til at forstå, hvorfor deres lager ser ud, som det gør. Og så sparer det dem en masse tidskrævende statusmøder.

Om Specific Pharma

Specific Pharma specialiserer sig i at levere ulicenseret medicin til særlige formål såsom kliniske test og mangel på medicin. Virksomheden blev stiftet i 2010 og har siden da formået at skabe en omsætning på over 130.000 t.kr.

 

Z

Største leverandør af ulicenseret medicin i hele Norden

Z

Etableret i 2010

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.