Kundecase

High Tech & Technology

Sådan har Widex fundet den gyldne balance mellem service og lagerværdi

stine skulstad

“Med ABC er det lettere at styre vores lager og samtidig hæve vores servicegrad.

PROJECT MANAGER, STINE SKULSTAD
WIDEX

Fælles regelsæt

Widex har defineret et regelsæt ud fra deres kategorisering i ABC Cloud. Regelsættet bygger på, at deres varer bidrager forskelligt til indtjeningen og gør, at de har forskellige konkrete actions til hver kategori.

Lager reduceret med 6 mio.

Baseret på deres analyser i ABC Cloud har Widex ændret den måde, de håndterer døde varer og CC-varer. Dette har gjort det muligt at reducere deres lager med 6 mio. dkk på bare 6 måneder. 

Forbedret leveringsevne

Den sænkede lagerværdi har ikke påvirket deres leveringsevne. Tværtimod. På mindre end et år har Widex øget deres leveringsevne fra 50% til 90%. Bl.a. det fælles regelsæt og strukturen har været med til at sikre dette. 

Om Widex

Widex blev grundlagt i Danmark i 1956, og er i dag er det en af verdens førende producenter af høreapparater. I 2017 omsatte virksomheden for 4346,2 mio. dkk, deres høreapparater forhandles i mere end 100 lande over hele verden, og virksomheden har over 4.000 ansatte globalt.

Z

En af verdens førende producenter af høreapparater

Z

Solgt i mere end 100 lande

Z

Find dem på www.widex.dk

Klar til at komme i gang?

Lad ikke kompleksitet bremse din forretning. Book en uforpligtende demo af ABC Cloud med en af vores eksperter i værdikæde-kompleksitet og se, om vores software kan skabe værdi i din virksomhed.